Montenegro International Beach Entertainment Show

Crna Gora, Budva, Hotel Splendid Conference & SPA *****

23 - 25 mart, 2017

Preuzmite MIBES 2017 program u PDF-u

Montenegro International Beach Entertainment Show - 23 - 25 mart, 2017
Crna Gora, Budva, Hotel Splendid Conference & SPA *****
PREUZIMANJE

GENERALNI PARTNERI

GENERALNI MEDIJSKI PARTNER

ŠTA JE MIBES I ZAŠTO UČESTVOVATI

MIBES je poslovna platforma koja na jednom mjestu okuplja sve ponuđače i kupce u domenu upravljanja plažom, organizacije sadržaja na plaži i organizacija zabavnih iskustava

UČEŠĆE

participate

Smještaj i kotizacija

KLIKNITE OVDJE

KONTAKT

Framed joomla template printer

Zainteresovani ste za:

  UČEŠĆE

  SPONZORSTVO

  PARTNERSTVO

  OSTALO

KONTAKTIRAJTE NAS
zarko Poštovane kolege, uvaženi gosti i poslovni partneri,
Želio bih da svakom od vas lično poželim dobrodošlicu na Crnogorsku Međunarodnu konferenciju o sadržajima na plaži.
Ovo je interesantno vrijeme za turističku destinaciju Crne Gore koja nastavlja da raste i da se prilagođava, motivisana da prati nove ideje i inovativne koncepte koji utiču na razvoj i marketing. Naša destinacija se suočava sa vremenom u kome se dešavaju mnogi izazovi, a mi se susrećemo sa njima u vremenu većih nacionalnih i globalnih promjena. Svijet industrije, zabave i poslovanja je uzbudljiva oblast u kojoj imamo za cilj da prikažemo ono najbolje u našem regionu, te ćemo nastaviti da spajamo i zbližavamo nadahnute ljude na forumima poput ovog, kako bi osigurali da naše poslovanje ostane na vrhuncu.
Želio bih da vam približim ideju šta možete da očekujete i šta je to što se nadamo da ćemo postići u nekoliko narednih dana. MIBES ima za cilj da promoviše platformu poslovanja koja je usmjerena na plaže, hotele i hotelske resorte sa idejom razvoja destinacije i marketinga u kontekstu prvoklasne zabave i poslovanja. Obratiti će vam se
međunarodno priznati panelisti iz oblasti upravljanja plažama, razvoja proizvoda i usluga vezanih za plaže i sadržaje, marketinga, prodaje i komunikacija.
Mi mjenjamo način na koji poslujemo kako bismo neprekidno unaprijeđivali našu mogućnost da pokažemo najbolju praksu, pozivamo svjetski priznate lidere i tržištu nudimo prvoklasne proizvode i usluge. Treba da budemo veoma ponosni na mjesto koje danas zauzimamo i uzbuđeni zbog onoga što nas tek očekuje.
Prije nego završim, želio bih da se zahvalim svakom od vas što prisustvujete Crnogorskoj Međunarodnoj Konferenciji o sadržajima na plaži i što svojom stručnošću doprinosite našem skupu. Vi, kao lideri organizacija, imate viziju, znanje, potrebna sredstva i iskustvo da nam pomognete da postavimo naš put u budućnost. Vi ste zaista naša najveća vrijednost, danas i sjutra, i mi ne bismo mogli ostvariti ono što radimo bez vaše podrške i liderstva. Molim vas da tokom čitavog događaja budete uključeni, da nas činite proaktivnim i pomognete da se oblikuje budućnost MIBES programa.

Žarko Radulović
Suvlasnik Hotelske grupe Montenegro Stars
Predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja

Ciljevi koje ostvarujemo

MIBES doprinosi prepoznatljivosti Crne Gore kao turističke destinacije,

i stvara uslove za podizanje konkurentnosti svih aktera turističke industrije, pogotovo zakupaca plaža.

MIBES je mjesto

susreta, razmjene znanja, iskustva i najboljih praksi, ponude i potražnje u dijelu industrije zabave koja je okrenuta ka plaži.

KONTAKT

info@mibes.me
+382 33 773 444 • Fax: +382 33 774 706
www.mibes.me
Bečići bb, 85 310, Budva, Montenegro

LOKACIJA

UKRATKO

MIBES je poslovna platforma koja na jednom mjestu okuplja sve ponuđače i kupce u domenu upravljanja plažom, organizacije sadržaja na plaži i organizacija zabavnih iskustava.